8 نکته برای خرید سرور اختصاصی مجازی
- یوتاب
- Jan 27, 2019
- 3 min read
اگر به دنبال گسترش وب سایت و پروژه تحت وب خود هستید، یا می خواهید آنرا راه اندازی کنید در همین جا باید بگوییم که با چالشی جدید مواجه شده اید بنام انتخاب سرور اختصاصی مجازی یا همان VPS.
در راه اندازی اغلب وب سایت ها، خرید دامنه و هاست اشتراکی کافی است اما در این مقاله به نکاتی می پردازیم که برای ارتقا و مهاجرت از سرویس اشتراکی میزبانی به سرور مجازی مفید خواهد بود.

در ابتدای توضیحات خود لازم میدانیم اندکی درباره مفهوم هاست مجازی با شما عزیزان صحبت کنیم.
VPS چیست؟
سرور مجازی یا به عبارتی Virtual Private Server و به اختصار VPS، در اصل یک سرور اختصاصی بسیار قدرتمند است که به کمک نرم افزار ها و تکنولوژی های مجازی سازی، به تکه های کوچکتری بنام سرور مجازی تقسیم شده است. هر سرور مجازی بصورت مجزا دارای منابع اختصاصی همچون RAM، CPU و دیسک می باشد که هر کدام را به راحتی استفاده می کند.

زمان مناسب برای خرید سرور مجازی VPS
سوالی که ممکن است در حال حاضر ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد این است که چه زمان باید سرور اختصاصی مجازی تهیه کنم؟ برای آنکه بتوانید تشخص دهید دقیقا چه زمانی پروژه تحت وب شما یا وب سایتتان نیاز به ارتقا و مهاجرت به سرور VPS دارد، در زیر به نکات مهم آن اشاره خواهیم کرد:
نگرانی از امنیت پروژه یا وب سایت:
در سرور مجازی می توانید امنیت وب سایت و پروژه های خود را داشته باشید. امکان ارتقا مضاعف امنیت وب سایت و پروژه و پیاده سازی سیستم های مانیتورینگ برای اطمینان از عملکرد سرور همگی مواردی هستند که میتوانید از سرور های VPS انتظار داشته باشید.

زمان مواجه شدن با کندی لود وب سایت
از آنجا که سرویس های اشتراکی برای وب سایت هایی که مصرف بالای RAM دارند، تعبیه نشده است، در صورت رشد وب سایت شما، افزایش بازدید و کمبود منابع، سرعت لود وب سایت شما کاهش خواهد یافت.

نیاز به دریافت ترافیک در حجم بالا
سرور های اشتراکی به منظور استفاده از وب سایت های کم بازدید با ترافیک کم استفاده می شود. در نتیجه اگر وب سایت شما به تازگی راه اندازی شده است، پیشنهاد ما به شما سرور اشتراکی (shared server) است. اما در نقطه مقابل، در صورتیکه وب سایت شما با حجم انبوهی از بازدید کننده مواجه است و پیوسته این بازدید ها افزایش پیدا می کند، بهتر است به فکر مهاجرت به سرور VPS باشید. دلیل این توضیه این است که در یک تجارت انبوه آنلاین، اگر به دلیل کمبود منابع سرور از دسترس خارج شود یا بازدید کنندگان با کندی لود صفحه مواجه شوند، یک نقطه ضعف عظیم برای آن به وجود می آید پس بهتر است قبل از بروز مشکل به فکر پیشگیری از آن باشید.

امکان نصب نرم افزار های خاص
برای وب سایت هایی که طراحی استاندارد دارند و نیاز چندانی به فوت و فن های خاص ندارند، سرور اشتراکی یکی از بهترین گزینه هاست. اما اگر تمایل دارید سرور خود را سفارشی سازی کنید و نرم فازار های خاصی بر روی آن نصب کنید، باید به فکر تغییر ماهیت سرور خود به مجازی باشید.
فروشگاه آنلاین حتما نیاز به سرور اختصاصی دارد.
اگر میخواهید یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید، حتما سرور اشتراکی را به دست فراموشی بسپارید. با خرید از سرورهای مجازی علاوه بر امنیت اطلاعات، سرعت بالای بارگزاری صفحات وب سایت که رکن اصلی در فروشگاه های آنلاین است نیز برای شما عزیزان فراهم خواهد شد. امنیت اطلاعات زمانی خود را پررنگ تر می کند که اطلاعات رد و بدل شده بین بازدید کنندگان شما و سرورتان از اهمیت بالایی برخوردار شود و بخواهید به راحتی از آنها حفاظت کنید.

مواجهه با خطاهای سروری
اگر خطای Service unavailable را بسیار می بینید، نشانه این است که سرور اشتراکی شما منابع کافی برای سرویس دهی ندارد. پس بهترین گزینه برای شما همان سرور اختصاصی مجازی با منابع RAM، CPU و دیسک مجزا است.

یک طراح وب هستید
اگر حیطه فعالیت شما به طراحی وب سایت وارد می شود، تهیه سرور های اشتراکی برای این کار گزینه درستی به حساب نمی آید. زیرا علاوه بر مقرون به صرفه نبودن آنها، مدیریتشان هم امری بسیار دشوار خواهد بود. به کمک سرور اختصاصی مجازی سازی شده (VPS) علاوه بر ثبت دامنه های نامحدود، می توانید به هر پروژه منابع کافی برای عملکرد بهتر را اختصاصی دهید.
محدودیت بودجه
سرور اختصاصی برای تجارت های آنلاین بسیار بزرگ، پاسخی است به تمام مشکلاتی که در بالا به آن ها اشاره کردیم. اما در مواردی به دلیل کمبود بودجه کافی و گران بودن سرویس های میزبانی اختصاصی، عملا استفاده از آنها با محدودیت هایی مواجه می شود. بنابراین پی شنهاد ما برای این دست از افراد، گزینه سرور اختصاصی مجازی (VPS) است. زیرا همانطور که در بالا به آن اشاره شد، سرور های VPS دارای RAM، CPU، و نرم افزار های مجزا هستند و در واقع همان سرور اختصاصی مجازی شده هستند.
برای مشاهده تفاوت سرور اختصاصی و مجازی میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید.
Comentarios